pühapäev, 5. detsember 2010

22. mai 2011

See on siis uus kuupäev, nüüd kinnitatud ja puha :) Täna sai siis ametlikult Edinburghi maratonile ära regatud. Plaan on jaanuari lõpust kava järgi treenima hakata, eesmärk 4:30, aga arvan, et juba alla 5 h oleks suur eneseületamine. Peamine eesmärk on ikkagi lõpetamine, soovitatavalt ühes tükis :D

Mõtlesin selle maratoni üle päris pikalt, eriti just jala pärast, sest ei ole isegi peale 3 kuud täiesti terve. Eriti üle poole tunni praegu joosta ei jaksa... Olen praegu nädalas üritanud 2-3 korda 5-7 km korraga joosta, aga raskelt tuleb. Jalg tundub tasapisi paremaks ikka minevat, aga jooksuvorm on ikka maas mis maas. Varasem lonkimistempo tundub nüüd sprintimisena :P Aga küll see vorm jälle tagasi tuleb, olen selles kindel. Üritan seekord asja ettevaatlikumalt võtta ja oma keha kuulata. Ma saan hakkama!

Regulaarsete sissekannetega alustan jaanuaris, praegu üritan mingitki baasvormi tekitada. Loodan, et see lumi ruttu ära sulab, ei jõua ära oodata, millal jälle välja jooksma saab!

1 kommentaar:

  1. vau-vau-vau! Ilus plaan! Mul on ka salajane plaan aastal 2011 alla 5 tunni maratoniaeg saada, aga kevadel veel kahtlane. Sügisel ehk.
    Kindlasti tuleb vorm tagasi. Peaasi, et liiga ei tee endale.

    VastaKustuta