laupäev, 29. jaanuar 2011

Jälle rajal!

Hommikul otsustasin üle pika aja bodypumpi minna. Füsio arvas, et lihased vajavad ikka hädasti tööd, nii et seadsin sammud jõuka poole. Trenn oli väga hea kuigi otsustasin võtta väga väikesed raskused. Eriti kükid ja väljaasted tõmbasid reied ja taguotsa ilusti trimmi ja lihased pingesse. Sellegipoolest itb valu eriti ei teinud, tunne oli hea.

Õhtupoole läksin oma uuestisündinud jalgu 5 kilomeetrisele sörgile katsetama. Alguses oli tunne hea, vasak reis tundus veidi pinges, aga ei valutanud. Kolmandal kilomeetril hakkas pinge kuhjuma reie külge, nii et olin sunnitud 6 min kõndimispausi võtma - oli selline tunne, et kohe-kohe läheb midagi reies katki. Kui varem oli valu selline nagu keegi lööks ühte kohta noaga, siis nüüd oli tunne nagu keegi paneks tervele reie välisküljele terasharjaga, valu oleks nagu hajutatud. Õnneks kõndides tõmbas pinge tagasi ja suutsin jälle vaikse sörgiga jätkata :) Kokku siis 5,37 km, aeg 40:25, keskmine pulss 144, maksimaalne 155, kaloreid 407 :)

Hiljem piinasin ennast korralikult rulliga, tõmbas pingeid jalast vähemaks. Võtsin peale itb ka teised jala- ja säärelihased läbi, peale vasaku itb võttis parema jala sisekülje lihas ka karjuma. Taguotsa vasaku poole keskel tundus ka olevat suht valus punkt, võib-ola itb kinnituskoht, see võttis ka päris läbi. Reie eesmised ja tagumised lihased ning sääred olid ka kohati pinges, aga ei meenutanud nii väga enam noa saamist, vaid mõnusat massaži :P Lõpetuseks masseerisin veidi selga ka, see oli mõnna :) Lohutan ennast sellega, et vähemalt ei olnud ma täna ainuke, kes üle kvartali karjus - mees kasutas rulli oma säärelihase krampide leevenduseks ja röökis nagu siga aia vahel :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar