pühapäev, 12. september 2010

Tahan joosta!

Vaatan juba kadedusega kõiki linnavahel sörkijaid - jalad juba kihelevad :) Jalg on juba tunduvalt parem, aga ikka annab kõndides tunda, eriti trepist üles minnes ja muud ebastandartsemad liigutused nagu riidesse panek, autosse istumine ja kummardamine. Paar korda kui olen naguke järsema liigutuse teinud, on küll tõsisem valusähvakas läbi käinud, aga õnneks tundub, et sellele vaatamata asi pidevalt paraneb :) Siiski arvan, et nii nädal läheb vähemalt veel, kuni võib jooksu peale mõtlema hakata, ei taha riskida lihase uuesti lahti tõmbamisega. Nüüd põrutan nädalaks veel Barcelonasse puhkama, tosse igaks juhuks kaasa ei paki, et kiusatust vältida :D Tagasitulles loodan kergema sportliku tegevusega algust teha, kui jalg muidugi lubab. Uurisin juba, et oktoobri lõpus oleks 10k võistlus, nii et järsku selleks ajaks oleks mingisugunegi vorm taastunud. Eks jooksuvormi taastamine võtab ilmselt kõvasti aega, aga loodan, et ikka päris nullist alustama ei pea.

Hasta la vista!

5 kommentaari:

  1. barcelonas on mõnus joosta :) Olen paar otsa seal teinud. Aga jah, enne jalad korda ja siis minek, muidu võib veel hullemaks minna.

    VastaKustuta
  2. mul mees just tuli täna öösel sealt. Jooksmisest ei tea midagi, aga õlu olevat 4 krooni maksnud:)
    Ega see vorm nii kiiresti ei kao. Väga kiiresti tuleb tagasi, kui põhi alla tehtud. Võta seda praegust aega kui puhkust. Isegi profid puhkavad.

    VastaKustuta
  3. Eks Barcelonas saab ka 10 euro eest kannu õlut osta :) aga joosta oli seal tõesti mõnus :)

    VastaKustuta
  4. tõe huvides, olgu lisatud, et see konkreetne 10€ kann oli liitrine :) aga 4EEK õlu oli seal kindlasti poes ja 0,33 liitrit. tõendatagu vastupidist :D

    VastaKustuta
  5. kuidas su jalg on, tütarlaps?

    VastaKustuta