pühapäev, 30. jaanuar 2011

Läbi valu paranemise poole

Täna oli siis pikk jooks plaanis, algselt oli idee teha 7M, aga kuna jalg ikka eriti suurt koormust ei talu, siis otsustasin igaks juhuks piirduda 5Mga. 8.01 km kohta aeg 57:41 pulss 145/154. Üritasin väga aeglaselt minna, et jalga hoida nii palju kui võimalik, ja kui päris aus olla, siis ilm ei olnud ka just kõige parem, väga kõva vastutuul oli minnes. Aga jalg oli tunduvalt parem kui eile, vahepeal tõmbas veidi pingesse ja võtsin tempot alla, aga lõpus lubas isegi kergelt kiirendada. Nii et progress ikka toimub...Tänane rullimine läks ka juba palju lihtsamalt, tundub, et valukoldeid hakkavad vaikselt hajuma :)

Selle nädala saagiks langes siis ainult 18,2 km. Aga noh parem, et üldse mingid kilomeetrid kui vigastatud olla ja üldse ühel jalal longata, eks? Ühtlasi mõtlesin, et see nädal sobib ideaalselt graafiku 3-ks nädalaks paigutada, sest tegelikult alustasin ju paar nädalat varem ja teina nädal on tegelikult juba tehtud :D Seega järgmisel nädalal suundun plaani järgi 4-le nädalale, ehk siis:
E puhkus
T 3M
K 4M
N 3M
R puhkus
L bodypump+9M
P ujuma!

Kui graafik lubab, siis üritan nädala sisse veel ühe pumbi paigutada :) Enne maratoni tuleb siis kuskile lisanädal paigutada, ei tea, kas 2x20M on mõistlik teha? :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar