pühapäev, 25. juuli 2010

13 km fartleki

Täna ei olnud enestunne eriti hea ja seedimisega oli probleeme, aga õhtul otsustasin end ikkagi kokku võtta ja jooksma minna. Toitumine on viimasel ajal liiga ebakorrapärane ja käest ära, tuleb end rohkem distsiplineerida ja tervislikumalt toituda. Magu valutas peale lõunat mitu tundi, midagi selles müslis oli talle ilmselt vastukarva :( 13 km sai ilusti tehtud ja natuke tegelikult veel peale ka, olen endaga rahul. Võhma oli, magu andis jooksu ajal tunda ja segas. Kiirendused olid head, tegime üsna pikki lõike (u 500 m) tempoga 5 min/km, siis jälle lühemaid kiirendusi vahele. Kõndida oleks muidugi võinud vähem või üldse mitte, aga kokkuvõttes olen rahul. Arvan, et areng on ikka toimunud. 2 h poolmaratoni läbimisse ma tegelikult väga sügavalt ikka ei usu, pigem arvan, et panustan ajale 2:15 ligi, aga eks paistab :) Kui vaja, siis rooman selle maa lõpuni, aga alla ma ei anna!

Statistika: 12.88 km 1:30:47 7:03/km 800 kcal, pulss 148/169

4 kommentaari:

  1. See on hea suhtumine, et alla ei anna. Kõige kehvem tunne on katkestada, tean seda omast käest. Alati ei olegi finishiaeg kõige tähtsam indikaator.
    Ja aega on sul veel küll. Kui üle ei treeni, on mu arust küll täitsa reaalne kahe tunni ligi joosta.

    VastaKustuta
  2. See n2dal ongi viimane suurema koormusega n2dal (kuskil 47 km tuleb), siis t6mbab 2ks n2dalaks kilometraazi koomale. Yleelmine n2dal tuli kyll raskelt, arvasin juba kindlalt, et yletreening, sest jalad olid kogu aeg rasked ja jooksust yldse ei taastunud. Viimasel ajal on j2lle paremini l2inud, nii et lootust on :D

    VastaKustuta
  3. poolmaraton on igaühele läbitav, kes vähegi viitsib, pole vaja pabistada :) eriti juba sellise treeningu pealt. kas 16 või 21 km, siin pole enam, mingisugust vahet.

    VastaKustuta
  4. Ma ei kahtlegi enam l2bimises, eesm2rk on ikkagi v6imalikult h2sti l2bida :D V6istlustuhin, noh :P Tegelikult arvan, et v6tan esimest v6istlus pigem natuke ettevaatlikult - kyll seda aega j6uab veel parandada kyll, t2htis on ikkagi hea enesetunne.

    VastaKustuta