laupäev, 12. märts 2011

Uued papud!

Eile tegin jälle 8,21 km-se ringi, alguse, st ülesmäge ja vastutuult osa, veidi aeglasemalt, viimased kilomeetrid jälle kiirenevalt. Viimased 2 km hoidsin ilusti 6 min/km-le tempot, aga pulss kipub veel selle tempoga joostes liiga kiiresti üles minema, et pikki maid kannataks teha. Aga noh, harjutamine pidavat meistriks tegema ehk kiiremalt siblamist tuleb tasapisi treenida. Kokku tuli siis ajaks 53:47 ehk 6:33 min/km-le, pulss 152/169, seda maksimumi tabasin siis lõpus ülesmäge rühkides :) Muidu tunne on hea, loodan, et kiirus ikka vaikselt hakkab arenema ka.

Varbad, eriti tumedaks tõmbunud küünega vasaku jala teine varvas teevad ikka valu ja ebamugavust. Lõpuks viskas kopa ette ja siblasin kohalikku jooksupoodi uute papude järgi, sellised nad on:
Asicutega ei julgenud enam kolmandat korda riskida. Poes arvati, et Ascute probleem on jäigem ja kitsam lõige ning mitte teibitud õmblused, mis pidid paljudele ville põhjustama. Lasin oma jalaprofiili ka igaks juhuks kaameraga üle vaadata, aga seal suuri muutusi ei olnud - endiselt liipan vasakut jalga, mis oli ka pikka aega vigastatud. Brooks Adrenaline GTS 10 (äge nimi eks, nagu mingil ralliautol!) korrigeeris astumist ilusti, nii et analüüsi järgi peaks ideaalselt istuma. Noh, eks see paistab, seda on ennegi olnud, et poes lindi peal jooksen ja on hea, aga hiljem on 5 km peale sellised ime villid jalal, et 3 päeva lonka. Homme pikale jooksule ma neid vist siiski testima ei vii, sest kui on probleeme, viin nad kohe poodi tagasi. Aga no tunne lindil oli tõesti hea, esimene mõte oli kohe, et nendes tuleb maraton :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar